top of page
2T6A4737.jpg

Lees hier wie ik ben, wat ik doe en waarom ik dit doe. Hoe dit tot stand is gekomen en waarom jij zou moeten kiezen voor Optimize.

Jouw Personal Trainer

Ik kan hier nu gaan vertellen hoe oud ik ben maar volgens mij zit daar niemand op te wachten. Uiteraard ben ik gediplomeerd, dat is wel het minimale wat ik moet vertellen. En natuurlijk heb ik passie voor sport, voeding en alles wat daarbij komt kijken anders was ik dit niet begonnen. Nou genoeg over de standaard teksten.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in een grotere gym. Dit heb ik met plezier gedaan maar op een gegeven moment voelde het voor mij meer als lopende band werk. Nu in mijn kleine sportschool ken ik de klant beter en kan ik de tijd nemen voor jou als sporter.

Mijn klanten vinden mij sociaal en goed bereikbaar. Ook zeggen zij dat ik mijn afspraken na kom en dat ze het gevoel hebben dat ik ze écht wil helpen. 

Als jij komt sporten bij Optimize gaan we samen een plan opstellen die jij niet alleen volgt wanneer je sport onder mijn visie maar ook daarna zonder moeite kan volhouden. In dit plan zit zeker ruimte voor een drankje of een pizza, want ik snap ook dat je niet alles maar kan skippen voor dat ene doel.

2T6A4462.jpg
bottom of page