top of page

Algemene voorwaarden Optimize PT.


 

  1. Diensten en doel

1.1 Afhankelijk van het pakket wat is gekozen, plan je samen met je trainer of via de app een afspraak voor een trainingssessie.

1.2 De trainer is verder verantwoordelijk voor advies in voeding, behandeling van blessures en advies op het gebied van slaap en stress. 

1.3 Het doel van Optimize PT is het verbeteren van iemand zijn/haar gezondheid. Met aandacht voor aspecten zoals lichaamsgewicht/vetmassa maar ook op mentale gezondheid, het opbouwen van spiermassa of gewoon meer in beweging komen.

 

  1. Verantwoordelijkheden van de klant

2.1 De klant dient zijn voortgang goed in kaart te brengen middels de ‘Everfit’-app. Wanneer deze wekelijks goed wordt bijgehouden krijg je hier gerichte feedback en coaching op. 

2.2 De sporter zorgt dat hij/zij 15 minuten voor start training aanwezig is om zelf een warming-up te doen, deze staat vermeld in je app. Vervolgens beginnen we stipt op tijd met de training van 30 minuten onder begeleiding van je personal trainer.

2.3 De klant dient de welkomskaart naar waarheid en volledigheid in te vullen. Hierdoor krijgt de trainer het beste beeld van de huidige situatie waarop een duidelijk plan kan worden gemaakt.

2.4 Sporten en lichamelijke oefeningen brengt risico’s met zich mee. De klant begrijpt dit en aanvaardt dit. 

 

  1. Betaling, annulering en bereikbaarheid

3.1 Bij het tekenen van de algemene voorwaarden ga je akkoord met het toegewezen pakket en deze pakketprijs. De prijzen staan vast en hiervan wordt niet afgeweken.

3.2 We hanteren geen inschrijfkosten of starterskosten. 

3.3 Betaling van het pakket gaat per 4 weken. De duur van het pakket wordt vooraf besproken en hiervan wordt niet afgeweken.

3.4 Een afspraak annuleren kan tot 24 uur voor de training begint (uitgezonderd ziekte). Wanneer er binnen 24 uur geannuleerd wordt zonder dat ziekte daarvoor de reden is, kan de training niet ingehaald worden. 

3.5 Wanneer een training eerder wordt geannuleerd dan bovengenoemde 24 uur is er de mogelijkheid om de training via de app in te plannen op een ander tijdstip.

3.6 De trainer van Optimize is via de ‘Everfit-app’ altijd bereikbaar en zal binnen 24 uur reageren. 

 

  1. Vertrouwelijk

4.1 Alle persoonlijke en gezondheidsgerelateerde informatie is vertrouwelijk. Deze informatie zal dan ook nooit besproken worden met andere personen zonder toestemming van de klant. 

 

  1. Intellectueel eigendom

5.1 De plannen, werkzaamheden en spreadsheet zijn eigendom van Optimize PT. Deze dienen ook niet gekopieerd of gedeeld te worden. 

 

  1. De overeenkomst

6.1 De overeenkomst komt tot stand middels ondertekening van de overeenkomst. De ondertekening dient gedaan te worden door de klant. 

6.2 De klant heeft na ondertekening 7 dagen bedenktijd. Wanneer er niets schriftelijk wordt vernomen gaat de overeenkomst in. 

bottom of page