top of page
2T6A4339.jpg

De 4 pijlers van Optimize. Het optimaliseren van deze 4 pijlers is cruciaal voor het behalen van het gewenste resultaat. Deze 4 gaan hand-in-hand met elkaar.

2T6A3238.jpg
Training
Wanneer doe je nou een oefening goed? Wat is nou het beste programma? Welke oefeningen passen bij welk doel? Allemaal vragen die ik tijdens mijn baan als instructeur honderden keren heb gehoord. 

Mijn mening? Dit is allemaal persoonsgebonden. Dit heeft te maken met meerdere factoren en het ene programma kan werken voor je buurman maar zal dan niet direct ook werken voor jou. Door mijn ervaring en meerdere afgeronde opleidingen kan ik samen met jou gaan uitzoeken wat wél werkt voor jou.
Voeding
Zie jij door de bomen het bos niet meer? Dieet X geprobeerd, dieet Y geprobeerd en allemaal maar minimaal of tijdelijk resultaat? 

Voedingstrends komen en gaan en hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat je waarschijnlijk in een calorie tekort komt. Maar of het duurzaam is? Nee meestal niet.

Je zou moeten doen wat bij je past en wat jij (voor altijd) in je leven kan implementeren en dat is geen dieet. Door mijn afgeronde opleiding als voedingsdeskundige ga ik je hierbij helpen.
gezonde Morning
2T6A3799.jpg
2T6A3799.jpg
Herstel
Klachten horen niet normaal te zijn. Als jij elke ochtend opstaat met een pijnlijke onderrug of als je al weken loopt met een pijnlijke schouder dan zou je hier wat aan moeten doen. 

Door de effectieve behandelmethode 'Mylogenics' sporen wij de zwakke schakel op in je systeem en gaan we deze behandelen en sterker maken door training. Vaak zijn er slechts enkele behandelingen en trainingen nodig om duidelijk verschil te ervaren.

'waar de klacht zit, zit zelden het probleem'
Slaap & Stress
Is je voeding op orde, train je goed maar slaap je 5 uur per nacht? Grote kans dat jij je doelen niet haalt. Slaap is één van de belangrijkste factoren voor elke doelstelling. 

Slaap en stress heb ik onder één noemer staan maar zijn eigenlijk 2 belangrijke componenten voor elk doel. Ook als dat doel niet verbonden is aan gezondheid.​

Tijdens de trajecten ga je veel 'basiskennis' leren over hoe belangrijk slaap en stress is ten opzichte van je dagelijkse leven.
Slapende baby
Één van deze punten herkenbaar?

Druk op onderstaande knop, laat je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor een vrijblijvend gesprek om te bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

bottom of page